Το πρόγραμμα Μέντωρ στοχεύει να καθοδηγεί κάθε χρόνο περί τους 200 τελειόφοιτους φοιτητές και νέους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκοπό να τους προετοιμάσει για την καριέρα τους.
 
Πρόκειται για μια συνεργασία διάρκειας 3 μηνών, σε δύο περιόδους, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο ή από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο κάθε έτους, μεταξύ τελειόφοιτων φοιτητών, μεταπτυχιακών φοιτητών, φοιτητώ του προγράμματος ERASMUS+ και αποφοίτων ή άλλων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Οι φοιτητές αντιστοιχίζονται με επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους και να τους συμβουλεύσουν για την ανάπτυξη της καριέρας τους.
 
Αποστολή του προγράμματος
Να διευκολυνθεί η δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων καθοδήγησης μεταξύ έμπειρων απόφοιτων (ή άλλων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας) και νέων απόφοιτων ή τελειόφοιτων φοιτητών με επίκεντρο την επαγγελματική και προσωπική τους πρόοδο.
 Δημιούργησε το λογαριασμό σου
  • Μπες στο www.ucyalumni.com
  • Πάτησε το "Join Now"/ «Εγγραφή τώρα» και επέλεξε πώς θέλεις να συνδεθείς (μέσω Facebook/LinkedIn/email) και ακολούθησε τις οδηγίες του συστήματος
  • Όταν ολοκληρώσεις τη δημιουργία του λογαριασμού σου, θα λάβεις μέσα σε λίγες μέρες ειδοποίηση ότι έχει εγκριθεί η συμμετοχή σου στο UCY Alumni
 
2018.Mentor.Programme.Greek