Επικοινωνία

  • Συναντήσεις με την Υπεύθυνη Λειτουργό, ατομικές ή σε μικρές ομάδες. 
chat-icon
Βήμα 1 - Αίτημα για συνάντηση
 
Μπες στο Career System και στείλε αίτημα για συνάντηση στις διαθέσιμες ώρες της Λειτουργού, όπως αυτές φαίνονται στο Ημερολόγιο του Γραφείου Σταδιοδρομίας στην Κεντρική Σελίδα.
 
Κατά τη διευθέτηση της συνάντησης, μην ξεχάσεις να δώσεις επαρκείς πληροφορίες για τα θέματα που θα ήθελες να συζητήσεις, ώστε η Λειτουργός να προετοιμαστεί κατάλληλα και να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που σε αφορούν.
 
Οι συναντήσεις διαρκούν 30 λεπτά.
 
flower-icon
Βήμα 2 - Προετοιμασία για συνάντηση
 
Για να είναι η συνάντησή σου παραγωγική, βεβαιώσου ότι πριν από το ραντεβού σου έχεις κάνει διερεύνηση σχετικά με τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό θα σε βοηθήσει να υποβάλεις πιο στοχευμένες και συγκεκριμένες ερωτήσεις στη Λειτουργό. Επισκέψου την ιστοσελίδα του Γραφείου Σταδιοδρομίας για πρόσβαση σε χρήσιμες πηγές πληροφόρησης (www.ucy.ac.cy/careers).
clock-icon
 
Βήμα 3 - Ημέρα της συνάντησης
 
Βεβαιώσου ότι θα φτάσεις στη συνάντησή σου στην ώρα σου. Οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του διαθέσιμου χρόνου για συζήτηση ή και ακύρωση της συνάντησης. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Πανεπιστημιούπολη, Κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου 'Αναστάσιος Γ. Λεβέντης' - ισόγειο).
 
Φέρε μαζί σου οποιοδήποτε υλικό νιώθεις ότι θα βοηθήσει στη συζήτηση με το Λειτουργό (π.χ. βιογραφικό σημείωμα, περιγραφή θέσης εργασίας, μεταπτυχιακού προγράμματος κλπ).
 

 

  • Σύντομες επισκέψεις (Drop – In)
 
crossroads-icon 1 Eάν έχετε κάτι σύντομο να ρωτήσετε, μπορείτε να επισκεφτείτε το Γραφείο χωρίς προσωπικό ραντεβού!
Περάστε όποτε θέλετε για να πάρετε ενημερωτικό υλικό ή απλά να ρίξετε μια ματιά στις πινακίδες ανακοινώσεων, στη Βιβλιοθήκη του Γραφείου, στη συλλογή των περιοδικών μας κ.α.
 
 
  •  Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση ή Μέσω Email
 
 phone-icon Γενικές Πληροφορίες: 22894024/ 22894021
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: 22894482