Συμβούλιο Τμήματος
Ακαδημαϊκοί
Δέσπω Φάττα-Κάσινου Καθηγήτρια  
Ιωάννης Ιωάννου Καθηγητής  
Μαρίνα Νεοφύτου Καθηγήτρια  Πρόεδρος Τμήματος
Μιχάλης Πέτρου Καθηγητής  
Πάνος Παπαναστασίου Καθηγητής  
Συμεών Χριστοδούλου Καθηγητής  
Δημήτριος Λουκίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Αντιπρόεδρος Τμήματος
Δήμος Χαρμπής Αναπληρωτής Καθηγητής  
Πέτρος Κωμοδρόμος Αναπληρωτής Καθηγητής  
Λουκάς Δημητρίου Επίκουρος Καθηγητής  
Παναγιώτης Ρουσής Επίκουρος Καθηγητής  
Αργυρώ Τσιπά Λέκτορας  
Δημήτρης Σταγωνάς Λέκτορας  
Μάριος Μαύρος Λέκτορας  
Νικόλας Χατζηπαντελής Λέκτορας  
Εκπρόσωποι Φοιτητών
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ   E-MAIL
1.  Δημήτρης Χατζηκωνσταντής
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
2.  Στέφανος Ανδρέου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3. Αλέξανδρος Αλεξάνδρου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
4.  Πέτρος Χρυσοστόμου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
5.  Ευτυχία Χριστοδούλου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Πρόγραμμα Συνεδριών