ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
 
ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Άννα Παναγιώτου-Τριανταφυλλοπούλου
Καθηγήτρια Γλωσσολογίας 22893854  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεώργιος Ξενής Καθηγητής Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας 22893849 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντώνης Τσακμάκης
Αναπλ. Καθηγητής Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας 22892353  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημόκριτος Καλτσάς
Αναπλ. Καθηγητής Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας 22893855  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σπυρίδων Τζούνακας
Αναπλ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας 22893847  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαρία Υψηλάντη
Αναπλ. Καθηγήτρια Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας 22893851  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ 

ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Δημήτριος Πορτίδης
Αναπλ. Καθηγητής Φιλοσοφίας 22893863  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βασίλειος Λιβάνιος Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας 22893864  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Χρίστος Κυριάκου Λέκτορας Φιλοσοφίας 22893865  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Επισκέπτρια Επίκουρη Καθηγήτρια Λατινικής Φιλολογίας

Margot Neger     Hλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Tηλ. 22893846

Επισκέπτης Λέκτορας Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας

Χρύσανθος Χρυσάνθου

 

Μεταδιδακτορικοί ερευνητές 

Μαργαρίτα Αλεξάνδρου, Διδάκτωρ Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας

Κωνσταντίνος Μελίδης, Διδάκτωρ Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας

Ειρήνη Κυριάκου, Διδάκτωρ Αρχ. Ελληνικής Φιλολογίας

 

Στέλλα Αλέκου, Διδάκτωρ Λατ. Φιλολογίας

Γαβριήλ Ευαγγέλου, Διδάκτωρ Λατ. Φιλολογίας

 

Ειδικοί επιστήμονες διδασκαλίας ή έρευνας

Ροδούλα Ρούσου, της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας

Σταματία Κίτσου, Διδάκτωρ Λατινικής Φιλολογίας

Ειρήνη-Ευδοκία Νούσια, Διδάκτωρ της Λατινικής Φιλολογίας

Γιώργος Βασιλειάδης, Διδάκτωρ της Λατινικής Φιλολογίας

 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Ειδικοί επιστήμονες διδασκαλίας

Αθανασία Γιασουμή, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

Κατερίνα Ψαρουδάκη, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

Κύπρος Λοφίτης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

Νίκος Στυλιανού, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

 

Μεταδιδακτορικοί ερευνητές

Ιωάννης Τρισόκκας , Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

Αντρέας Βραχίμης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

Χρίστος Χατζηιωάννου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας