Καλωσορίσατε στον ανανεωμένο ιστότοπο του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών.

Το Τμήμα προσφέρει πλέον ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία με τρεις κατευθύνσεις, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα ειδίκευσης στους τομείς Αγγλόφωνη Λογοτεχνία και Πολιτισμικές Σπουδές, Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Μεταφραστικές Σπουδές. Επιπλέον, προσφέρονται διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα στα επίπεδα α) Μάστερ (Μάστερ Διδακτικής της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας, Μάστερ στη Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, και Μάστερ στην Αγγλική Λογοτεχνία και τις Συγκριτικές Πολιτισμικές Σπουδές) και β) ερευνητικού Διδακτορικού (στη Λογοτεχνία, τη Γλωσσολογία και τις Μεταφραστικές Σπουδές).

Στις σελίδες μας θα βρείτε επίσης πληροφορίες για το ερευνητικό προφίλ και τις ερευνητικές δραστηριότητες των μελών του διδακτικού προσωπικού. Οι πληροφορίες αυτές, καθώς και τα προγράμματα σπουδών, θα ενημερώνονται διαρκώς. Το Τμήμα διαθέτει διάφορα Εργαστήρια και ομάδες που ασχολούνται με τη διαχείριση διεθνών και τοπικών ερευνητικών προγραμμάτων που έχουν προσελκύσει τα μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού.
 
Αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο Τμήμα, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε με όποιες απορίες σας.
 
Δρ Φοίβος Παναγιωτίδης, Πρόεδρος