ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019/2020
   Σε συνέχεια της απόφασης της Συγκλήτου ημερομηνίας 21 Μαρτίου 2020, η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) σας ενημερώνει ότι έχει προβεί σε μετακίνηση της εξεταστικής περιόδου για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020. Το νέο πρόγραμμα έχει αναρτηθεί πιο κάτω.
  • Η εξεταστική περίοδος για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020 αρχίζει από τις 15/05/2020 μέχρι και τις 05/06/2020 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων).
  • Οι εξετάσεις των μαθημάτων του Κέντρου Γλωσσών έχουν διευθετηθεί από τις 11/05/2020 μέχρι και τις 14/05/2020.
  • Εισηγήσεις για αλλαγές εντός της εξεταστικής περιόδου, θα μπορούν να διευθετηθούν μόνο, αφού προηγηθεί συμφωνία μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020. Εάν οι εισηγήσεις αυτές εμπίπτουν εκτός εξεταστικής περιόδου θα λαμβάνονται υπόψη μόνο εάν υποβληθούν μέσω του Πρόεδρου του Τμήματος. 
  • Το πρόγραμμα εξετάσεων ανανεώνεται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά από τις προτεινόμενες αλλαγές. Επομένως προτρέπονται ακαδημαϊκοί και φοιτητές να ελέγχουν τις εξετάσεις που τους αφορούν σε τακτά διαστήματα.
  • Το Τελικό Πρόγραμμα Εξετάσεων θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.
  Σημειώνουμε ότι η ΥΣΦΜ δεν έχει προβεί σε κρατήσεις αιθουσών για την εξεταστική περίοδο.
  Ανθρωπιστικών Επιστημών
   
   
  Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών
   
   
   
   
  Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής
   
   
  Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης
   
  Πολυτεχνική
  Φιλοσοφική
   
   imagesKJ7QHJJG
   
  Για περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Έλενα Πελετιέ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Μήνυμα Καλωσορίσματος
   
   
  Αγαπητοί/τές φίλοι/φίλες,
  Αγαπητές φοιτήτριες / Αγαπητοί φοιτητές,
  Εκ μέρους της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (YΣΦM), σας καλωσορίζω στο ξεκίνημα ή τη συνέχεια των σπουδών σας!