Υποτροφίες από το Beijing Institute of Technology στην Κίνα και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου
 
1) 4 υποτροφίες του China Scholarship Council (CSC) για φοιτητές για μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα στο ΒΙΤ. Οι αιτήσεις γίνονται από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Απριλίου 2018. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα, τη διαμονή, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και μηνιαίο επίδομα (CNY 3,000 = 389 ευρώ για μεταπτυχιακούς and CNY 3,500=453 ευρώ για διδακτορικούς). Το αεροπορικό εισιτήριο δεν καλύπτεται. Η υποτροφία θα ισχύει για 2 χρόνια στην περίτπωση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και 4 χρόνια στην περίτπωση των διδακτορικών. 
2) 5-10 υποτροφίες του ΒΙΤ για ανταλλαγές φοιτητών για 1- 2 εξάμηνα για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Η υποτροφία καλύπτει μόνο τα δίδακτρα ενώ οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν είτε πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται στα αγγλικά είτε στα κινέζικα είτε το πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας. Μπορούν να αιτηθούν προπτυχιακοί φοιτητές από το 3ο έτος και πάνω, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κα Έλενα Αυγουστίδου Κυριάκου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν τις 10 Μαρτίου 2018 για τα μεταπτυχιακά ή διδακτορικά προγράμματα και πριν τις 5 Ιουνίου 2018 για τα προγράμματα ανταλλαγής.
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον Οδηγό για Φοιτητές (Admission Book 2018).

 

Κινητικότητα:


Διεθνείς Συνεργασίες: