Κοσμήτορας

Ονοματεπώνυμο Θέση Ειδικότητα Τηλέφωνο Eπικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση 
Φιλιππάτος Γεράσιμος Καθηγητής Καρδιολογία 4157
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 

Αναπληρωτής Κοσμήτορας

Ονοματεπώνυμο Θέση Ειδικότητα Τηλέφωνο Eπικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση 
Χατζηγεωργίου Γεώργιος Καθηγητής Νευρολογία 5241 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ) 

Ονοματεπώνυμο Θέση Ειδικότητα Τηλέφωνο Επικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Γιάλλουρος Παναγιώτης Καθηγητής Παιδιατρική  5212 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δερβένης Χρήστος Καθηγητής Γενική Χειρουργική 5237 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ζαχαρίου Ζαχαρίας Καθηγητής Χειρουργική Παίδων 5213 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνος Γεώργιος Καθηγητής Εσωτερική Παθολογία  5238 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φαρμάκης Δημήτριος Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσιολογία 5235  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διέτης Νικόλας Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογία 5211 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ζης Παναγιώτης Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογία - Νευροφυσιολογία 5239 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κολιού Μαρία Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρική  5288 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπαργιώτας Παναγιώτης Επίκουρος Καθηγητής  Νευρολογία 5221 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νικολόπουλος Γεώργιος Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογία - Δημόσια Υγεία 5223 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιάλλουρου Αννέζα Λέκτορας Γενική Χειρουργική 5224 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κωνσταντινίδου Αναστασία Λέκτορας Ογκολογία - Αιματολογία 5231 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρπέρης Κωνσταντίνος Λέκτορας Εσωτερική Παθολογία 5261 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χατζηττοφής Ανδρέας Λέκτορας Ψυχιατρική 5209 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χριστάκη Ειρήνη Λέκτορας Εσωτερική Παθολογία 
5225
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επισκέπτες Ακαδημαϊκοί

Ονοματεπώνυμο Θέση Ειδικότητα
Τηλέφωνο 
Επικοινωνίας
(2289-)
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Αχπαράκη Αθανασία Καθηγήτρια Ιστολογία - Εμβρυολογία 5215 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βαβίλης Δημήτριος Καθηγητής Γυναικολογία 5216/5281 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπαλτόπουλος Γεώργιος Καθηγητής Εντατική Θεραπεία 5216/5281 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καρύδης Ιωάννης Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογία 5260/5263/5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μισσούρης Κωνσταντίνος Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογία 5242/5245
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέππας Γεώργιος Αναπληρωτής Καθηγητής Γενική Χειρουργική 5260/5263/5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρτεμιάδης Αρτέμιος Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογία 5268
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γούβας Νικόλαος Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργική  5260/5263/5269 gΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ντουράκης Δημήτριος Επίκουρος Καθηγητής Ανατομία 5260/5263/5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναγνωστοπούλου Πηνελόπη Λέκτορας Παιδιατρική  5266 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Καδόγλου Νικόλαος Λέκτορας Καρδιολογία 5260/5263/5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κεραμιδά Καλλιόπη Λέκτορας Καρδιολογία 5260/5263/5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Ονοματεπώνυμο Τηλέφωνο Επικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Βοσκαρίδης Κωνσταντίνος 5219
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γκουγκούδη Ευαγγελία 5218 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κορακιανίτης Ιωάννης 5271 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πίτσιος Κωνσταντίνος 5226 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στυλιανού - Ρήγα Παρασκευή 5262 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργάτες Καθηγητές  

Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Πανεπιστήμιο
Δράκος Σταύρος Εσωτερική Παθολογία - Καρδιολογία Πανεπιστήμιο Utah
Εξαδάκτυλος Αριστομένης Επείγουσα Ιατρική Πανεπιστήμιο Βέρνης
Κουτσιλιέρης Μιχάλης Φυσιολογία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μπούμπας Τ. Δημήτριος Παθολογία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Dawson Peter Χειρουργική Imperial College London

Ειδικοί Επιστήμονες - Ιατροί Νοσηλευτηρίων

 Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα
Αβρααμίδης Παναγιώτης Καρδιολογία
Αδαμίδη Τώνια Πνευμονολογία
Αδαμίδης Κώστας Ψυχιατρική
Αθανασίου Ιωάννης Νεφρολογία
Αθανασίου Αθανάσιος Καρδιοχειρουργική
Αθανασίου Γιώργος  Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Αναγιωτός Ανδρέας Ωτορινολαρυγγολογία
Αναστασιάδου Χριστοφίδου Βιολέττα Παιδιατρική - Κλινική Γενετική
Ανδρεόπουλος Δημήτριος Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία
Αντωνιάδης Μάριος Αιματολογία
Αργυρίδης Σάββας Μαιευτική - Γυναικολογία
Αργυρού Σωτηρούλα Χειρουργική Παίδων
Αριστείδου Κυριάκος Παιδιατρική Ακτινολογία
Αρχοντίδου Μαρία-Αντιγόνη Πνευμονολογία - Φυματιολογία
Ασπρής Ανδρέας Ωτορινολαρυγγολογία
Βαβλίτου Άννα Εντατική Θεραπεία
Βασιλείου Ανδρέας Πλαστική Χειρουργική
Γαρπόζης Δημήτριος Ορθοπαιδική
Γεωργίου Γεώργιος Παθολογοανατομία 
Γεωργίου Ρεβέκκα Γενική Παιδιατρική
Γεωργίου Χρύσανθος Γενική Χειρουργική
Γιαννόπουλος Ιωάννης Ωτορινολαρυγγολογία
Δαμασκηνού Θεονίτσα Ορθοπαιδική
Δημητρίου Αρτέμιος Πνευμονολογία
Επαμεινώνδα Κυριακή Ψυχιατρική
Ευτυχίου Χρίστος Καρδιολογία
Ζέα Ροχάν Καρολίνα Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη  
Ζιάτ Μιλάτ Ιμπραχίμ  Ουρολογία
Ζουβάνη Παπαιωάννου Ιωάννα  Παθολογοανατομία 
Ζωδιάτης Κωνσταντίνος  Ορθοπαιδική 
Ηλία Αβραάμ Παιδιατρική - Παιδονεφρολογία
Θεοφάνους Ελένη  Πνευμονολογία
Θεοφάνους Θεοφάνης Νεφρολογία
Θρασυβούλου Γιάννης Ωτορινολαρυγγολογία
Θρασυβούλου Χρίστος Γενική Χειρουργική
Ιωαννίδης Μάριος Καρδιολογία
Ιωάννου Ιωάννης Παιδιατρική - Νευρολογία
Ιωνά Αννίτα Αναισθησιολογία
Καρά Παναγιώτα Παθολογοανατομία
Καραολίδης Θεοχάρης Ουρολογία
Κατσάβρα Παπανικολάου Ελένη  Παθολογία 
Κλεάνθους Αντώνιος Παιδιατρική
Κληρίδου Μάρω  Παθολογία
Κλεόπα Α. Κλεόπας Νευρολογία
Κόκκινος Χρυσόστομος Καρδιοχειρουργική
Κουδουνάς Ανδρέας Ψυχιατρική
Κρύφτη Μαρία Πνευμονολογία
Κυπριανού Γεωργία Οφθαλμολογία
Κωνσταντίνου-Λεμέσιου Ελένη Αιματολογία
Λαβράνος Γιάγκος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Λάμπρου Μωυσής - Άκης Νευροχειρουργική
Λαμπριανίδης Σάκης  Νευρολογία
Λεωνίδου Ελένη Νευρολογία
Λοιζίδου Μαρία Ψυχιατρική
Λουκαϊδου Παντελίτσα Αναισθησιολογία
Λοίζου Μάριος Εκπαίδευση σε θέματα λειτουργίας, ασφάλειας και συμπεριφοράς σε νοσηλευτικά ιδρύματα
Μηναϊδου Αιμιλία Παθολογοανατομία
Μάρκου Μαρκέλλα Παιδιατρικές Λοιμώξεις 
Μηνάς Χρίστος Χειρουργική Παίδων 
Μιχαήλ Μαρία Αιματολογία 
Μιχαήλ Μιχάλης Αιματολογία 
Μιχαλάκης Μιχαήλ Χειρουργική Παίδων  
Μπέκος Χρήστος Αγγειοχειρουργική 
Μοιρογιώργος Δημήτριος Γυναικολογία - Μαιευτική  
Μπαγουρδής Αθανάσιος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Μπραίμη Μαργαρίτα Αιματολογία 
Νάκος Γεώργιος Παθολογοανατομία
Νικολάου Νικόλαος Ουρολογία 
Νικολάου Ήβη Πνευμονολογία
Νικολάου Στέλλα Παιδιατρική - Ενδοκρινολογία 
Νικολάου Χαράλαμπος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Ονουφρίου Μαργαρίτα Παιδιατρική - Γενική Παιδιατρική  
Ορφανός Ιωάννης Ορθοπαιδική 
Παναγίδου Αλεξία Νεφρολογία 
Παναγιώτου Μαρία Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Πάρπας Γεώργιος Παθολογία 
Παπαδούρη Θάλεια Παιδιατρική - Νεογνολογία 
Παπαμιχαήλ Ελένη  Παιδιατρική - Νεογνολογία και Παιδιατρική - Γενική Παιδιατρική 
Παπαναστασόπουλος Πάνος  Παθολογική Ογκολογία  
Παπανικολάου Ζαμπά Ελένη Νευρολογία  
Παπαστυλιανού Άντρη Εντατική Θεραπεία 
Παπαξενοπούλου Κλεάνθους Ελένη Καρδιολογία 
Παυλά Κατερίνα Ψυχιατρική
Παραδεισιώτη Άννα Ψυχιατρική 
Πάριζα Πάρης Γυναικολογία - Μαιευτική 
Πασχάλης Ανδρέας Καρδιοχειρουργική 
Πάτσαλου Μαρία Καρδιολογία 
Πίπης Μηνάς Οφθαλμολογία 
Πίττα Μαρία    Ψυχιατρική
Πορφυρίδης Ηλίας Πνευμονολογία 
Πούλλου Χριστιάνα  Παθολογοανατομία
Ρουσουνίδης Ανδρέας Παιδοκαρδιολογία 
Σαμαρτζής Λάμπρος Ψυχιατρική 
Σαββίδου Έλενα Γενική Παιδιατρική  
Σέργης Ανδρέας Παιδιατρική - Εντατικολογία 
Σκουτέλλας Βάσος Ρευματολογία
Σολουκίδης Ανδρέας Νεφρολογία
Σουτόπουλος Αντώνιος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη  
Σοφοκλέους Σοφοκλής Ιατροδικαστική  
Σπαστρή Ανδριάνα Οφθαλμολογία 
Σπαστρής Πέτρος Ορθοπαιδική
Τουμασή Ελπίδα Παθολογία - Νεφρολογία  
Τσιβιτανίδης Ευθύμιος Χειρουργική Παίδων  
Τσιρέλης Αθανάσιος Παιδιατρική Καρδιολογία  
Τσιτσκάρη Θεοδώρα Αιματολογία
Τσουλλή Προκοπία Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Φραγκόπουλος Φραγκίσκος Πνευμονολογία 
Χατζηλουκά Γεωργίνα Οφθαλμολογία
Χατζηχάννας Λίνος Παθολογία
Χατζηκώστα Χαρούλα Πνευμονολογία 
Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος Ορθοπαιδική 
Χαραλάμπους Μυροφόρα Γενική Παιδιατρική  
Χίνη Αντωνίου Ερατώ Πρώτων Βοηθειών - Ατυχημάτων  
Χρίστου Γιολάντα Παναγιώτα Νευρολογία  
Χριστοφίδης Αγαθοκλής Μαιευτική - Γυναικολογία  
Χριστοφή Νικόδημος Γυναικολογία - Μαιευτική 
Χατζηκυριάκου Στυλιανός Οφθαλμολογία 
Ψαρέλης Σάββας Ρευματολογία