Ονοματεπώνυμο Θέση
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
(2289-)
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Χατζηβασιλείου Θεοδότη Συντονίστρια Ιατρικής Σχολής, Λειτουργός Πανεπιστημίου Κύπρου 5236 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματεία Κοσμητείας
Κολιού Μάρω Γενική Γραφέας 4157 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Γραμματεία Ιατρικής Σχολής
Γεωργίου Χρύσω Γενική Γραφέας (Οικονομικά Θέματα) 5208 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κανάρη Μαρία Γενική Γραφέας (Φοιτητικά Θέματα) 4352 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου
Παναγίδου Σταύρια Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρικής Σχολής 5267 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τεχνική Υποστήριξη Ιατρικής Σχολής
Νικολάου Γαβριήλ
Βοηθός Μηχανογράφησης
4402 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Χριστίνα Ελευθερίου, Νοσηλευτική Λειτουργός
Ηλ. Ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 00357 22895280, Κεντρικά Κτήρια Καλλιπόλεως, Κτήριο Β, Γραφείο 014
Τηλ: 00357 22895270, Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Κτήριο 6, Γραφείο 006