ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ
 
Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Ερευνών Πεδίου (ΠΑΚΕΠΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ενδιαφέρεται να προσλάβει ερευνητές/τριες πεδίου (επίσκεψη για συμπλήρωση ερωτηματολογίων από σπίτι σε σπίτι) από όλες τις επαρχίες για την περίοδο – Ιούλιο – Δεκέμβριο 2021 για την Ευρωπαική Κοινωνική Έρευνα, Γύρος 10.  Ο κάθε ερευνητής θα εργαστεί στην επαρχία διαμονής του.

Προσόντα και δεξιότητες:

Συνέπεια, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες,  υπομονή και επιμονή,  εντιμότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα,  έμπιστος/η, εξοικείωση με χρήση tablets,  προηγούμενη εμπλοκή και εμπειρία σε έρευνα,  συμμετοχή σε έρευνα πεδίου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Όσοι ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην έρευνα ως ερευνητές/τριες πεδίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο  22 89 52 57,  Δευτέρα 11.00-15.00 -Τετάρτη 11.00- 15.00 ή στείλετε εμαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..   

 

Κύρια καθήκοντα και βασικές πληροφορίες για την έρευνα και τους ερευνητές:

 

- Θα γίνει τυχαία επιλογή νοικοκυριών.  Οι ερευνητές/τριες θα επισκέπτονται συγκεκριμένα νοικοκυριά που θα τους δοθούν. Απαγορεύεται η αντικατάσταση νοικοκυριών.

- Σε κάθε νοικοκυριό θα γίνεται τυχαία επιλογή του συμμετέχοντα. Απαγορεύεται η αντικατάσταση με άλλο άτομο πρόθυμο εντός του νοικοκυριού.

- Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους ενοίκους του νοικοκυριού, πρέπει να γίνουν  τουλάχιστον ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ επισκέψεις σε διαφορετικές μέρες και ώρες συμπεριλαμβανομένου και Σαββατοκύριακου σε διάστημα 15 ημερών ώστε να εντοπίσουμε τον συμμετέχοντα.  

- Η διάρκεια συλλογής είναι από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο 2021. Θα διοργανωθεί υποχρεωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν να ξεκινήσει η συλλογή των ερωτηματολογίων. Όλοι οι ερευνητές/τριες πρέπει να συμμετέχουν σε εκπαιδεύσεις. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα: https://www.europeansocialsurvey.org/

 

https://www.youtube.com/watch?v=TCu2gVOE0_c