Συνήθεις Ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να υποβάλω πρόταση προς την Επιτροπή για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου (ΠΕΚ);
Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε πρόταση προς την Επιτροπή για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο-Σωκράτη Σμυρλή, προσωρινό Πρόεδρο των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
2. Πώς μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου ;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου, επικοινωνήστε με το:
Γραφείο Εκδόσεων
Υπηρεσία Έρευνας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ. +357 22 894314/4286
Φαξ. +357 22 894472
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
3.Πού μπορεί κανείς να αγοράσει βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου;
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τα βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου από βιβλιοπωλεία της Κύπρου και της Ελλάδας. Εάν έχουν δυσκολία να τα εντοπίσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εκδόσεων της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων στο τηλ. +357 22 894314/4286, φαξ. +357 22 894472, ή να γράψουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.