1. Πώς μπορώ να υποβάλω πρόταση προς την Επιτροπή για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου;
Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε πρόταση προς την Επιτροπή για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου, επικοινωνήστε με τον κο Σταύρο Θεοδωράκη, Πρόεδρο της Συντακτικής Επιτροπής για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
2. Πώς μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες για τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κύπρου, επικοινωνήστε με:

Κα Κορίνα Κοιλιάρη
Λειτουργό Πανεπιστημίου
Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων
Τηλ.: +357 22 894314
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
3.Πού μπορεί κανείς να βρει βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου;
Μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου από βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, μπορείτε να  προμηθευτείτε τα βιβλία μέσω της ιστοσελίδας των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου στην Κύπρο μέσω του συστήματος JCC SMART και θα διευθετήσουμε την αποστολή του βιβλίου σας είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση (αν είναι σε έντυπη μορφή) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση (αν είναι σε μορφή ebook) που θα δηλώσετε στα σχετικά πεδία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να  παραλάβετε  το βιβλίο/α σας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Αν έχετε δυσκολία να εντοπίσετε τα βιβλία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εκδόσεων της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων, στο τηλ. +357 22 894314 ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
4. Ποια είναι η πολιτική για έκπτωση για Απόφοιτους του ΠΚ;
Ισχύει 30% έκπτωση σε όλα τα βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου, με εξαίρεση α) τα παλαιότερα βιβλία, τα οποία ήδη έχουν μειωμένη τιμή- €10 και - €5 και β) τα δύο πάντα πιο πρόσφατα βιβλία.