Μάιος 2017
 
 

12 Απριλίου 2017
 
 

10 Απριλίου 2017
 
 

10 Απριλίου 2017
 
 

27 Σεπτεμβρίου 2016
 
 

19-21 Σεπτεμβρίου 2016
 
Διοργανώνεται από το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου το διεθνές συνέδριο του "Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Οικονομολόγων σε Θέματα Ρίσκου και Ασφάλισης" (European Group of Risk and Insurance Economists - EGRIE).

Το EGRIE είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκός ακαδημαϊκός σύνδεσμος που ειδικεύεται σε ερευνητικά θέματα διαχείρισης ασφαλιστικού κινδύνου, συντάξεις, τα οικονομικά των ασφαλειών, και αναλογιστικής επιστήμης. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει κοντά επιστήμονες, αλλά και ερευνητές από την ασφαλιστική βιομηχανία για να συζητήσουν πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα Διαχείρισης Κινδύνου και Ασφαλειών (Risk Management and Insurance).

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις παρουσιάσεις που θα γίνουν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://egrie2016.ucy.ac.cy/

Το συνέδριο θα γίνει στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2016 στο GrandResort στη Λεμεσό. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Διοργανωτής του συνεδρίου είναι ο Δρ Ανδρέας Μιλιδώνης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 

26 Απριλίου 2016
 
 

 
30 Απριλίου 2014
 
Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σε συνεργασία με το "CIFA Cyprus Investment Funds Association" οργανώνουν παρουσίαση με θέμα:
"The Future of Investment Funds in Europe", Angelos M. Gregoriades - CIFA Chairman and Head of Tax KPMG Limited
 
 

 
 10 Απριλίου 2014
 
Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σε συνεργασία με το "CFA Society of Cyprus" οργανώνουν παρουσίαση με θέμα:
"O Επαγγελματικός τίτλος CFA (Chartered Financial Analyst) στη Κύπρο"