Πού μπορώ να δώσω | Γιατί να δώσω | Μεγάλοι Ευεργέτες |Κάνε τη Δωρεά σου Σήμερα
 
 
 
 
research english

 

Η εκστρατεία «Η Έρευνα Σώζει Ζωές» θα μας επιτρέψει να χρηματοδοτήσουμε κρίσιμη και πρωτοποριακή έρευνα για τον ιό COVID-19 και άλλες συναφείς λοιμώδεις ασθένειες και για αυτόν το σκοπό καλούμε τοπικούς και παγκόσμιους οργανισμούς καθώς και μεμονωμένα άτομα μας να μας βοηθήσουν.

Μέσα σε λίγες μέρες, το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ερευνητικό μας δυναμικό συνεργάζεται ήδη με οργανισμούς-εταίρους για να μελετήσουμε τον COVID-19 και τις επιπτώσεις του και να αναπτύξουμε αποτελεσματικές θεραπείες και εμβόλια. Εκτός από τις ερευνητικές επιχορηγήσεις και τις παραδοσιακές πηγές χρηματοδότησης, οι δωρεές θα μας επιτρέψουν να χρηματοδοτήσουμε περαιτέρω την έρευνα.

Ακαδημαϊκοί από όλους τους κλάδους του πανεπιστημίου μας αποκτούν γνώσεις για την ευρύτερη κοινωνική και περιβαλλοντική επίπτωση της πανδημίας, ενώ πολλοί από τους κλινικούς ερευνητές μας και τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής βοήθησαν και βοηθούν εθελοντικά στην καταπολέμηση του COVID-19.

Η δωρεά σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, θα μας επιτρέψει να έχουμε άμεσο και πραγματικό αντίκτυπο. Η υποστήριξή σας θα μας επιτρέψει να χρηματοδοτήσουμε την έρευνα και να σημειώσουμε περαιτέρω πρόοδο στην κατανόηση και τη θεραπεία τόσο του κορωνοϊού όσο και άλλων λοιμωδών νοσημάτων.

Για οποιαδήποτε συμβολή μπορείτε να κάνετε στην καμπάνια μας, σας ευχαριστούμε.

Δωρεές: http://www.ucy.ac.cy/support-ucy

Η ομάδα μας καταπολεμά την επιδημία

Δεκάδες ερευνητές σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο εργάζονται για την καταπολέμηση του COVID-19. Τα κέντρα και οι υπεύθυνοι ερευνητές μας που επικεντρώθηκαν στην υποστήριξη της ερευνητικής προσπάθειας για τον COVID-19 περιγράφονται παρακάτω.


 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Εργαστήριο Ολιστικής Ηλεκτρονικής Διέτης Εργαστήριο Πειραματικής Φαρμακολογίας Εργαστήριο Res Lab copy Διεπιστημονική πλατφόρμα UCY-RespiHub
Εργαστήριο UCY CompSci Εργαστήριο UCY-CompSci ΚΟΙΟΣ Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος»  KOΛΙΟΥ Ιατρική Σχολή 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥΚέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Ιολογίας ΦΑΤΤΑ Διεθνές Ερευνητικού Κέντρου Νερού Νηρέας
ΧΡΙΣΤΑΚΗ Ιατρική Σχολή ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Κέντρο Αριστείας RISE ΟΜΑΔΙΚΗ COVID-19
thumbnail 03 a NEW
   

 

Αν θέλετε να υποστηρίξετε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την έρευνα και τους φοιτητές του, μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά. Αν θέλετε να κάνετε τραπεζική μεταφορά μπορείτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου: CY05 0020 0195 0000 3570 1319 4276. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. or Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T: +357 22894356.

 

 

Υποστηρικτές Εκστρατείας 

Abacus logo colour higher resolution      akel pag ASTRA Leasing LOGO Baker Tilly Logo 01 BOC PLAIN
         
BPY FINAL 1  CPM 280x185 datatech demos deryneias1 domiki logo 85x74 5
         
FINAL GCC19 hte logo white background telmen zorbas logo white  
         

Δυνάμει του Περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμου του 2002 Ν. 118(I)/2002, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές ή συνεισφορές για εκπαιδευτικούς, μορφωτικούς ή άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, δικαιούνται να διεκδικήσουν αφαίρεση του σχετικού ποσού κατά τον υπολογισμό του φορολογητέου εισοδήματος τους.

 

  1.  Εγγεγραμμένη Επωνυμία Οργανισμού: Πανεπιστήμιο Κύπρου
  2.  Ιδρύθηκε: Νόμος Ν. 144/89 (ημ. 28/07/1989)
  3.  Είδος Οργανισμού: Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
  4.  Αριθμός φορολογικής ταυτότητας.: 19118934X
  5.  Αριθμός εγγραφής στο Μητρώο ΦΠΑ.: CY 90001673W
  6.  Φιλανθρωπικό Ίδρυμα: απόφαση Υπουργού Οικονομικών με αρ. εγκυκλίου 1997/03, ημ. 13/03/1997