Περιοδικό για τους Απόφοιτους: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ (εκδίδεται κάθε εξάμηνο)
Εξαμηνιαίο περιοδικό για τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η ύλη του περιλαμβάνει τα κυριότερα νέα του Πανεπιστημίου, άρθρα και συνεντεύξεις αποφοίτων, κοινωνικά νέα των αποφοίτων, παρουσιάσεις σχετικά με δραστηριότητες της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δραστηριότητες, εκδηλώσεις κ.λπ.
Μπορείτε να δείτε όλα τα τεύχη του Απόφοιτου πατώντας εδώ.
Για να υποβάλετε κείμενο προς δημοσίευση παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής (Γραφείο Αποφοίτων).
 
Ενημερωτικό δελτίο του Πανεπιστημίου Κύπρου: ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (εκδίδεται ανά διμηνία)
Το ενημερωτικό δελτίο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Απευθύνεται στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (ακαδημαϊκό, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και απόφοιτους). Περιέχει νέα για τις εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια του Πανεπιστημίου, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις φοιτητικές δραστηριότητες, την έρευνα που διεξάγεται στο ίδρυμα, τις εκδόσεις, το Γραφείο Ευρωπαϊκής Συνεργασίας στις Βρυξέλλες, τα νέα πρόσωπα στο Πανεπιστήμιο καθώς και απόψεις των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Διευθύνεται από συντακτική επιτροπή.
Μπορείτε να δείτε όλα τα τεύχη της Κοινότητας πατώντας εδώ.
Για περαιτέρω πληροφορίες για την Κοινότητα επικοινωνείτε με την επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κα Δόξα Κωμοδρόμου +357 22894355 (έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής).