Το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων υλοποιεί την ετήσια δράση «Οι τελειόφοιτοι ανταποδίδουν και στηρίζουν το ΠΚ / UCY Senior Students Giving Back» και τη σχετική καμπάνια «Στήριξε και εσύ το Πανεπιστήμιο Κύπρου - Γίνε μέρος της κληρονομιάς σου / Support the University of Cyprus – Be part of your legacy».
 
Σκοπός της είναι να προσεγγίζονται οι τελειόφοιτοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου, ως οι μελλοντικοί απόφοιτοι, κατά το τελευταίο έτος των σπουδών τους, και να παροτρύνονται να προσφέρουν πίσω στην πνευματική τους μητέρα, στηρίζοντας τους μελλοντικούς φοιτητές. Να συμβάλλουν έμπρακτα στην καθιέρωση της παράδοσης «ανταπόδοσης» που καλλιεργείται στο ΠΚ και να αποτελέσουν μέρος της κληρονομιάς του.
 
Στόχος της είναι η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την κάλυψη αναγκών των επόμενων φοιτητών που στηρίζει το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του ΠΚ. Ενδεικτικές ανάγκες είναι:
- οικονομικά βοηθήματα σε φοιτητές (αγορά βιβλίων, μηχανογραφικού εξοπλισμού, γραφικής ύλης, κάρτας μετακίνησης με μέσα συγκοινωνίας, σίτιση, κόστος συμμετοχής σε συνέδρια)
- υποτροφίες σε φοιτητές
 
Τρόπος στήριξης

Διαδικτυακά
Ως τελειόφοιτοι συνδεθείτε με το σύστημα ηλ. πληρωμών του ΠΚ και κάντε μία δωρεά, χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (JCCsmart).
Οι δωρεές εκπίπτουν φορολογικά υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο.

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να στηρίξετε τους επόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κάθε δωρεά σας είναι σημαντική.
 
Βασιζόμαστε σε εσάς, τους τελειόφοιτους, ώστε με την προσφορά σας να συμβάλετε έμπρακτα στην καθιέρωση της παράδοσης «ανταπόδοσης» του ΠΚ και να αποτελέσετε μέρος της κληρονομιάς του. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία σας προς τους συμφητητές σας.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
 
Η ομάδα του Γραφείου βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώνει σχετικά και να σας βοηθάει. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: T: 22895205/4025/4356, E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.