Εκθέτης στην Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας
 
Με δικό σας περίπτερο, το οποίο θα φέρει το λογότυπό της εταιρείας/οργανισμού σας, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους για τις δραστηριότητές σας, να συγκεντρώσετε βιογραφικά σημειώματα από φιλόδοξους υποψήφιους και να ανακοινώσετε τυχόν κενές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης. 
 
 
Σύμβουλος σε Εργαστήρια CV Clinic και Mock Interviews
 
Εκπρόσωποι επιχειρήσεων με εμπειρία σε θέματα επιλογής και πρόσληψης προσωπικού έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν ως “σύμβουλοι” τα εργαστήρια CV Clinic και Mock Interviews, παρέχοντας καθοδήγηση σε φοιτητές και απόφοιτους σχετικά με τη σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος και την παρουσία τους σε συνεντεύξεις πρόσληψης.
 
Επικοινωνήστε με το Γραφείο Σταδιοδρομίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να στελεχώσετε κάποιο από τα διαθέσιμα εργαστήρια, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.
 
 
Συνεντεύξεις Πρόσληψης
 
Εάν επιθυμείτε να ανακοινώσετε πιθανές κενές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, να συλλέξετε βιογραφικά σημειώματα από ενδιαφερόμενους και να διεξάγετε συνεντεύξεις πρόσληψης στο πλαίσιο της Έκθεσης, τότε το Γραφείο Σταδιοδρομίας σας βοηθά με όλο το συντονισμό της διαδικασίας. Θα χρειαστεί να αποστείλετε στο Γραφείο Σταδιοδρομίας. στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.το Έντυπο Κενής Θέσης Εργασίας ή Έντυπο Κενής Θέσης για Πρακτική Άσκηση πλήρως συμπληρωμένο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.
 
Το Γραφείο Σταδιοδρομίας θα κοινοποιήσει τις κενές θέσεις στους φοιτητές και απόφοιτους στοχευμένα. Τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων θα αποστέλλονται απευθείας κοντά σας ή μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας σε εσάς για την αξιολόγησή τους και την πρόσκληση των υποψηφίων για συνέντευξη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διεξαχθούν συνεντεύξεις στο Πανεπιστήμιο Κυπρου θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Σταδιοδρομίας έγκαιρα και όχι αργότερα από τις 13 Απριλίου 2018
 
Χορηγός
 
Προβάλετε την εταιρεία/οργανισμό σας ακόμη περισσότερο και γίνετε χορηγοί της εκδήλωσης.