- Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών -
 
Γιώργος Λαμπριανού - Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών
Τηλ.: 22894014, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
- Γραφείο Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης -
 
Ισαβέλλα Κουνίδου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ. 22894337, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Γραφείου Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
Σοφία Τομπάζου-Καντζηλάρη, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ.: 22894350, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφείο Στήριξης Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
Τασούλα Γεωργίου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894013, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
 
- Τομέας Διαχείρισης Στρατηγικής - 
 
Βασίλης Παναγιώτου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894364, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος Λειτουργός του Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
Υπεύθυνος Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης
Υπεύθυνος Γραφείου Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Μελετών
Υπεύθυνος Γραφείου Διαχείρισης Κρίσιμων Στρατηγικών Έργων
 
Ειρήνη Παλαίχωρου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894348, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
 
 
Ζαχαρίας Αριστείδου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ. 22892670, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λειτουργός Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
 
Σωτήρης Παναρέτου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ. 22895204, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λειτουργός Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
 
Στέλιος Μάτσης, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ. 22894354, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος Γραφείου Διασφάλισης Ποιότητας
Υπεύθυνος Γραφείου Διαχείρισης Κρίσιμων Στρατηγικών Έργων
 
 
- Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης -
 
Τούλα Χαριλάου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894349, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοικητική Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου
 
Νίκη Ιακωβίδου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894011, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου
 
 
Πολίνα Βότση-Γιαννοπούλου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Τομέα Επιχειρησιακής Υποστήριξης
Διοικητική Υποστήριξη Συγκλήτου - Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
Γεωργία Στυλιανού, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894357, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Συγκλήτου - Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
 
Μαρία Μακρή- Μούζουρα, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ: 22894368, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοικητική Υποστήριξη Πρυτανικού Συμβουλίου –
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
Μαρία Αντωνίου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894292, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Πρυτανικού Συμβουλίου –
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
 
- Τομέας Συμβάσεων και Αγορών - 
 
Άδωνης Μακρίδης, Ανώτερος Λειτουργός
Τηλ.: 22894078, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος Τομέα Συμβάσεων και Αγορών
 
 
 
- Γραφείο Νομικών Θεμάτων -
 
Χριστιάνα Μικελλίδου, Νομική Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894358, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
Φάνη Λοϊζου-Χριστοδούλου, Γενική Γραφέας
Τηλ.: 22894359, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
 
- Γραφείο Ταχείας Εξυπηρέτησης  -
 
Άθως Χρυσάφης, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894450, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος Γραφείου Ταχείας Εξυπηρέτησης
 
Έμιλυ Πατσαλίδου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894484, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Ταχείας Εξυπηρέτησης
 
Άλκης Σωφρονίου, Βοηθός Βιβλιοθηκονόμος
Τηλ.: 22894552, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποστήριξη Γραφείου Ταχείας Εξυπηρέτησης
 
 
- Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου -
 
Όλγα Μιχαηλίδου, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ.: 22894342, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Αρχείου Πανεπιστημίου Κύπρου
Υπεύθυνη Τηλεφωνικού Κέντρου Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Έλλη Χαραλάμπους, Βοηθός Γραφείου
Τηλ.: 22894362, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Μαρία Γιαγκουλλή, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894353, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Μαρίνα Αυγουστή, Βοηθός Βιβλιοθηκονόμος
Τηλ.: 22894339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
 
Δέσπω Καλυβίτη, Τηλεφωνήτρια
Τηλ.: 22894000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλεφωνικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τηλεφωνήτρια
Τηλ.: 22894000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλεφωνικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου