Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο

Σημαντική ανακοίνωση:
Βάσει των κανονισμών του Πανεπιστημίου Κύπρου η φοίτηση και η παρακολούθηση των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα είναι συνεχής και υποχρεωτική. Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, με απόφασή του (13η Συνεδρία, 19/12/2018) υπογραμμίζει την ανάγκη ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων. Φοιτητές/φοιτήτριες που σημειώνουν πέρα των έξι (6) απουσιών θα παραπέμπονται στο Συμβούλιο του Τμήματος. Σημειώνεται ότι οι φοιτητές/φοιτήτριες χρειάζεται να προσκομίζουν δικαιολογητικό της απουσίας τους, εκτός και αν πρόκειται για απρόοπτα συμβάντα, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις δύο (2) απουσίες.  
 
 
 
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ 
 
Αιτήματα ή απορίες θα αποστέλλονται με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    με κοινοποίηση στον ακαδημαϊκό σας σύμβουλο.  Παρακαλώ να σημειώνετε Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Ταυτότητας και Αριθμός ects που έχετε συμπληρώσει με το τέλος του τρέχοντος εξαμήνου.
 
 
 
Oι φοιτητές με εξάμηνο Εισδοχής Χειμερινό 2018-19 και Εαρινό 2018-19 θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου εισδοχής τους.  Πρέπει κατά την αποφοίτησή τους να συμπληρώνουν 240 π.μ.  Αρκετοί φοιτητές λόγω της αύξησης των μονάδων στα μαθήματα θα αποφοιτήσουν με περισσότερες από 240 π.μ. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. 
 
 
 
Κατανομή Φοιτητών Σχολικής Εμπειρίας σε εξάμηνα:
TΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (9/6/20)
 
Δημοτική Εκπαίδευση:
 
Προδημοτική Εκπαίδευση:
 
 
 
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ 
 
 
Οι φοιτητές/τριες που σύμφωνα με τις οδηγίες των συντονιστών των προγραμμάτων πρέπει να εγγραφούν σε π.μ. περαν των 30, παρακαλώ όπως αποστείλουν το ειδικό έντυπο https://portal.ucy.ac.cy/EL/Administrative/Forms_Circulars_Manuals/UCYForms1/EggrafiMore30.pdf  στη γραμματεία του Τμήματος ΕΠΑ (Νάσια Δημητρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
το αργότερο μέχρι 21/8/20,  έτσι ώστε να γίνει διευθέτηση αύξησης των πιστωτικών έγκαιρα και να μπορείτε να εγγραφείτε κανονικά στα μαθήματα που επιθυμείτε στις 3 και 4/9/20.
Το email που θα αποστέλλετε με το ειδικό έντυπο στη γραμματεία παρακαλώ να γίνεται κοινοποίηση στο συντονιστή του προγράμματος σπουδών σας.
 
 
 Σας παραθέτω πιο κάτω την ιστοσελίδα του Τμήματος στην οποία έχουν αναρτηθεί τα αναθεωρημένα προγράμματα σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο 2020-21 για πληροφόρηση.
 
Αφορούν Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς Φοιτητές προγραμμάτων: Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση, Μάθηση στις Φυσικές Επιστήμες και Περιβάλλον, Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 
 
Οι φοιτητές των υπόλοιπων προγραμμάτων ακολουθούν το υφιστάμενο Πρόγραμμα μέχρι και την έγκρισή του αναθεωρημένου από το ΔΙΠΑΕ.
 
 
 
********************************************************************************************************************           
 
 
 
********************************************************************************************************
 
 
 
    _____________________________________________________________________________________________________

 Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών δεν προσφέρονται κάθε εξάμηνο. Είναι ευθύνη του φοιτητή να κάνει τον προγραμματισμό του έτσι ώστε να επιλέξει τα σωστά μαθήματα.Παρακαλούνται οι φοιτητές προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα σπουδών τους γιατί η αποφοίτηση τους είναι δική τους ευθύνη και όχι του Τμήματος.

___________________________________________________________________________________________________________

Προγράμματα δια βίου εκπαίδευση (σεμινάρια και διαλέξεις)

 

Τελευταία ημερομηνία καταχώρησης δεδομένων:1/9/20