Συμβούλιο Τμήματος

Το Συμβούλιο του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών αποτελείται από το σύνολο των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού και τέσσερις εκπροσώπους των φοιτητών/φοιτητριών. Συζητά και αποφασίζει για ακαδημαϊκά προγράμματα, φοιτητικά θέματα, θέματα ακαδημαϊκού προσωπικού και άλλα διοικητικά θέματα. Το Συμβούλιο συγκαλείται τακτικά, συνήθως μία φορά το μήνα, αλλά πάντως όχι λιγότερες από δύο φορές σε κάθε εξάμηνο. Η Γραμματεία του τμήματος τηρεί και αρχειοθετεί τα πρακτικά κάθε συνεδρίασης του Συμβουλίου.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στέλλα Αχιλλέως, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Kleanthes K. Grohmann,  Καθηγητής

 

ΜΕΛΗ

Σπύρος Αρμοστής, Λέκτορας

Εύη Βαρσαμοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Βάσω Γιαννακοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια

Κωνσταντίνος Κρίτσης, Λέκτορας

Μαρία Μαργαρώνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Αντώνης Μπαλασόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής

Αναστασία Νικολοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Φοίβος Ε. Παναγιωτίδης, Καθηγητής

Γεώργιος Φλώρος, Αναπληρωτής Καθηγητής

Sviatlana Karpava, Λέκτορας

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ιάκωβος Δημητρίου, τηλ. 96778949, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άντρια Μιχαήλ, τηλ. 99100273, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παναγιώτα Νεοφύτου, τηλ. 99142148 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άντρεα Νικολάου, τηλ. 99797509, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.