Για να διευθετήσετε συνάντηση με Ψυχολόγο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας συμπληρώστε το παρακάτω ηλεκτρονικό έντυπο. 

Κατόπιν, θα επικοινωνήσει μαζί σας προσωπικό του ΚΕΨΥ για να διευθετήσει συνάντηση μαζί σας. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω της γραμμής του ΚΕΨΥ 22 892136 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο επικοινωνίας ή ηλεκτρονική διεύθυνση) είναι καταχωρημένα ορθά και να ελέγχετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Σημειώνεται ότι στο ΚΕΨΥ υπάρχει λίστα αναμονής και τα άτομα εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=tObRjayNjkCNjWdT6YAFMFlA2sbLDipLpeDDLsCvOa9UNzNRU0c3Tk1VWlMxTFI4WjhGSVMzQTlGQS4u) πριν υποβάλετε το αίτημά σας για Διευθέτηση Συνάντησης.

   
Ηλεκτρονική Διεύθυνση για Επικοινωνία 
Ονοματεπώνυμο 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 
Ιδιότητα Ατόμου 
Κλάδος (πρόγραμμα) και έτος Σπουδών 
Μέρες και ώρες που είστε διαθέσιμοι για συνάντηση εντός του ωραρίου του ΚΕΨΥ* 
Μπορώ να περιμένω μέχρι να διευθετηθεί συνάντηση: (η περίοδος διευθέτησης συνάντησης κυμαίνεται ανάλογα με το φόρτο εργασίας του ΚΕΨΥ)** 
Έχετε λάβει ξανά υπηρεσίες από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Κύπρου; 
ΑΝ ΝΑΙ, Σημειώστε το όνομα του θεραπευτή με τον οποίο έχετε συνεργαστεί 
Αν υπάρχει διαθεσιμότητα του προηγούμενού σας θεραπευτή, θα θέλατε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας; 
Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες 
Θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε διαδικτυακές συνεδρίες; 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία yvqugwsm Βοηθήστε μας στην μείωση των SPAM!
    
* Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 09.00-17.00.
** Σε περιπτώσεις όπου το αίτημα κρίνεται αναγκαίο ή επείγον παρακαλούμε όπως το αναφέρετε ώστε να γίνει προσπάθεια να διευθετηθεί συνάντηση το συντομότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και για άλλες δομές Συμβουλευτικής και Στήριξης μέσα από τη σελίδα μας.
 
Μπορείτε επίσης να συμπληρώστε το πιο κάτω έντυπο και να το αποστείλετε στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..