Μήνυμα Καλωσορίσματος 

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Δ.Α.Δ.) είναι ένα απαραίτητο συστατικό στην ανταγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα οποιουδήποτε οργανισμού...περισσότερα

Καθ. Ελένη Σταύρου-Κωστέα

Διευθύντρια Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΔΑΔ

From SMART to SMARTER Training: Is it measurable?

Συγχαρητήρια για την εύφημο μνεία του Βραβείου της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού 2019 στην ομάδα με θέμα «From SMART to SMARTER Training: Is it measurable?», που αποτελείται από τους/τις Λοϊζο Λοϊζου, Μαρία Πελεκάνου, Ιωάννα Σιώλου, Ιωάννα Γεωργίου και Στέλλα Κέρμανου.

Συγχαρητήρια

Συγχαρητήρια στη Ιωάννα Σιώλου, φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜSc HRM που έχει πάρει το βραβείο εις μνήμη της Έλενας Μαϊμάρη για την εθελοντική της δράση και προσφορά!

Μας έχει κάνει περήφανες/ους!

Apply now!

Κάνε αίτηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πατώντας εδώ.
 

Στόχος προγράμματος

Ο κύριος στόχος του είναι να παρέχει ένα εποικοδομητικό περιβάλλον, όπου οι φοιτητές/τριες θα αποκτήσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στην Δ.Α.Δ.

Το Πρόγραμμα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δ.Α.Δ. έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει γνώσεις στους/στις φοιτητές/τριες σχετικά με τη διαχείριση ατόμων, ομάδων και οργανισμών.

 

 

 

 

 

Περιεχομενο προγράμματος

Τα μαθήματα και τα εργαστήρια περιστρέφονται γύρω από το ποια άτομα προσλαμβάνονται, πώς εκπαιδεύονται, αξιολογούνται και ποιες προσπάθειες γίνονται για να διατηρήσουν οι οργανισμοί το ταλαντούχο προσωπικό που έχουν.

 

  • Apply now