Συμβολή στη μελέτη των πηγών και της ποιητικής του Ανδρέα Εμπειρίκου
 
ISBN 978-9963-700-26-4
231 σελ.
20.5 x 14.2 εκ.
 
Sikelianos PEK front
O Αντρέας Κ. Φυλακτού με το βιβλίο του Ο Εμπειρίκος συνομιλεί με τον Σικελιανό. Συμβολή στη μελέτη των πηγών και της ποιητικής του Ανδρέα Εμπειρίκου, μελετάει τις λογοτεχνικές σχέσεις των δυο μεγάλων ποιητών όπως αυτές εκδηλώνονται μέσα στο έργο τους.
 
Οι λυρικές, ιδίως, σχέσεις τους διερευνώνται συστηματικά για να φανερωθούν όχι μόνον ο λογοτεχνικός κρίκος που συνδέει τον Σικελιανό (των πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα) με τον Εμπειρίκο αλλά και η σχέση ανάμεσα στην παλιότερη ή «παραδοσιακότερη» με τη νεότερη και «νεοτερική» ελληνική ποίηση.
 
Με την εργασία αυτή παρουσιάζονται νέα στοιχεία για τις αναζητήσεις των δύο δημιουργών και συμπληρώνεται η εικόνα της ποιητικής έκφρασης τους σε θέματα « κοινού ενδιαφέροντος».
 
 
 
ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
 
Έντυπη μορφή: 
Νέα μειωμένη τιμή: €10 (κανονική τιμή €15)                        
O αγοραστής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής.
 
Για αγορά του βιβλίου μέσω διαδικτύου απαιτείται χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, MasterCard, American Express).
 
Η αγορά πραγματοποιείται μέσω της JCC. Για να προχωρήσετε σε αγορά πατήστε εδώ.
 
Ηλεκτρονική μορφή (pdf):
Tιμή: €6
 
Για εξασφάλιση της ηλεκτρονικής έκδοσης του βιβλίου πατήστε εδώ για αγορά του δικαιώματος πρόσβασης στην ηλεκτρονική έκδοση (μετά την αγορά θα σας σταλεί η ηλεκτρονική έκδοση και ο μοναδικός κωδικός για την έκδοση αυτή).