Προκηρύξεις μέσω του συστήματος e-Procurement
 
Αρ. Διαγωνισμού Τίτλος Διαγωνισμού Έγγραφα  Διαγωνισμού Προθεσμία Υποβολής Προσφορών/ Προτάσεων
UCY-2018-073-ΠΡΥΤ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Προκήρυξη

Έγγραφα Διαγωνισμού

Διευκρινιστική/Τροποποιητική Επιστολή αρ. 1

Διευκρινιστική/Τροποποιητική Επιστολή αρ. 2

02/04/2019

12:00 (μεσημέρι)

 
 
Για να ενημερωθείτε για όλους τους ανοιχτούς διαγωνισμούς του Πανεπιστημίου Κύπρου για τους οποίους δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής των προσφορών, ακολουθείστε τα ακόλουθα βήματα:
1. Μεταβείτε στο σύνδεσμο: https://www.eprocurement.gov.cy/epps/prepareAdvancedSearch.do?type=cft 
2. Στο πεδίο «Όνομα Αναθέτουσας Αρχής:» πληκτρολογήστε «Πανεπιστήμιο Κύπρου».
3. Πιέστε το πλήκτρο «Αναζήτηση».
4. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστούν οι ανοιχτοί διαγωνισμοί του Πανεπιστημίου Κύπρου για τους οποίους δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής των προσφορών.
5. Επιλέξτε το διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει.
6. Επιλέξτε «Προβολή Μενού Διαγωνισμού».
7. Επιλέξτε «Έγγραφα Διαγωνισμού».
8. Από την ήδη ανοικτή Καρτέλα "Προκηρύξεις" επιλέξτε και κατεβάστε τις Προκηρύξεις που έχουν αναρτηθεί στο Σύστημα για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.
9. Ανοίξετε την Καρτέλα "Έγγραφα Διαγωνισμού" και επιλέξτε και κατεβάστε τα Έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στο Σύστημα για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.
   

Προκηρύξεις εκτός του συστήματος e-Procurement
 
Σε περίπτωση που υπάρχουν στον πιο κάτω κατάλογο διαγωνισμοί που σας ενδιαφέρουν παρακαλώ όπως ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα για να λάβετε τα έγγραφα του διαγωνισμού:
1. Κατεβάστε τα έγγραφα του διαγωνισμού που σας ενδιαφέρει.
2. Συμπληρώστε το έντυπο «Στοιχεία Ενδιαφερόμενου Οικονομικού Φορέα» και διαβιβάστε το στον Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου μέσω τηλεομοιοτυπίας στον αριθμό 22895089 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
3. Πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών επισκεφθείτε εκ νέου την παρούσα σελίδα για να ενημερωθείτε για τυχόν διευκρινίσεις/τροποποιήσεις που έχουν εκδοθεί σε σχέση με τα έγγραφα του διαγωνισμού
 
Αρ. Διαγωνισμού Τίτλος Διαγωνισμού Έγγραφα  Διαγωνισμού Προθεσμία Υποβολής Προσφορών/ Προτάσεων
       
 

 RFC (Request For Comments) 
 
Σε περίπτωση που στον πιο κάτω κατάλογο υπάρχουν διαγωνισμοί για τους οποίους ενδιαφέρεστε να υποβάλετε σχόλια, εισηγήσεις και/ή παρατηρήσεις επί των προκαταρκτικών εγγράφων που έχουν ετοιμαστεί, τότε επιλέξτε το διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει για να κατεβάσετε τα σχετικά έγγραφα και αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός της τεθείσας προθεσμίας, οποιαδήποτε σχόλια, εισηγήσεις και/ή παρατηρήσεις πιθανόν να έχετε επί των εν λόγω εγγράφων.
 
 
Αρ. Διαγωνισμού Τίτλος Διαγωνισμού Έγγραφα  Διαγωνισμού Προθεσμία Υποβολής Παρατηρήσεων