Για τις Ετήσιες Εκδόσεις πατήστε εδώ.

Η Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Εκδίδεται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Έρευνας του Πανεπιστημίου.
Η έκδοση καταγράφει την ερευνητική δραστηριότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η έρευνα είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς του Πανεπιστημίου Κύπρου και μια από τις κύριες δραστηριότητες του ακαδημαϊκού προσωπικού, και αυτό το γεγονός προσδίδει μεγαλύτερη σημασία στην Έκδοση. Τον βασικό κορμό του βιβλίου αποτελούν οι πληροφορίες κατά καθηγητή σε διάφορα πεδία, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την έρευνα. Το μεγαλύτερο μέρος της Έκδοσης καταλαμβάνουν οι δημοσιεύσεις του ακαδημαϊκού προσωπικού.
Η παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας της κάθε σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου γίνεται σε ξεχωριστή έκδοση. Οι εκδόσεις είναι στην Αγγλική, ενώ για τη Φιλοσοφική Σχολή η έκδοση είναι τόσο στην Αγγλική όσο και στην Ελληνική.
Έκδοση του Τομέα Διεθνών Σχέσεων (ομάδα εκδόσεων) της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων.
 
Κοινότητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Πανεπιστημίου Κύπρου απευθύνεται τόσο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (ακαδημαϊκό, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές) όσο και στο ευρύ κοινό. Περιέχει νέα για τις εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια του Πανεπιστημίου, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις φοιτητικές δραστηριότητες, την έρευνα που διεξάγεται στο ίδρυμα, τις εκδόσεις, το Γραφείο Ευρωπαϊκής Συνεργασίας στις Βρυξέλλες, τα νέα πρόσωπα στο Πανεπιστήμιο καθώς και απόψεις των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Για περαιτέρω πληροφορίες για την Κοινότητα, η οποία διευθύνεται από συντακτική επιτροπή, επικοινωνείτε με την κα Μαρίζα Λαμπίρη, Επικεφαλής Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, στο τηλέφωνο +357 22894366.
Έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής.
 
Πανεπιστημιακή Έρευνα
Η έκδοση Πανεπιστημιακή Έρευνα παρουσιάζει συνοπτικά το ερευνητικό έργο όλων των σχολών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Περιέχει ενημερωμένα στοιχεία και πληροφορίες για τα ερευνητικά προγράμματα και την εσωτερική και εξωτερική χρηματοδότηση. Παρουσιάζει τα ερευνητικά εργαστήρια, τα ερευνητικά κέντρα και μονάδες του Πανεπιστημίου καθώς και άλλες ερευνητικές πηγές. Αναφορά γίνεται, επίσης, στις συμπράξεις και συνεργασίες του Πανεπιστημίου, στα ερευνητικά επιτεύγματα και στο μέλλον και τις προοπτικές της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Έκδοση του Τομέα Διεθνών Σχέσεων (ομάδα εκδόσεων) της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων.

Ενδείκτης (εκδίδεται κάθε εξάμηνο)
Το εξαμηνιαίο περιοδικό του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η ύλη του, συνήθως, περιλαμβάνει άρθρα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ή γενικότερα εκπαιδευτικά θέματα, όπως και ζητήματα που απορρέουν από τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό χώρο, συνεντεύξεις και νέα για εκδηλώσεις, διαλέξεις, βιβλία κ.λπ.
Διευθύνεται από συντακτική επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο εκάστοτε Πρύτανης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της Έκδοσης:
Αθηνά Φράγκου-Σελίπα
Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: +357 22894010
Φαξ: +357 22 895324
Ηλ. Ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Απόφοιτος (εκδίδεται κάθε εξάμηνο)
Εξαμηνιαίο περιοδικό για τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η ύλη του περιλαμβάνει τα κυριότερα νέα του Πανεπιστημίου, άρθρα και συνεντεύξεις αποφοίτων, κοινωνικά νέα των αποφοίτων, παρουσιάσεις σχετικά με δραστηριότητες της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δραστηριότητες,  εκδηλώσεις κ.λπ.
Έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής (Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων).

Εβδομαδιαίο Ηλεκτρονικό Δελτίο Πανεπιστημίου Κύπρου (εκδίδεται σε εβδομαδιαία βάση)
Το Εβδομαδιαίο Ηλεκτρονικό Δελτίο του Πανεπιστημίου Κύπρου αποστέλλεται κάθε Δευτέρα σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Επίσης, αναρτάται στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στην ενότητα «Τι Τρέχει». Το Δελτίο περιλαμβάνει πρόγραμμα με τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώσεις σχολών/τμημάτων/διοικητικών υπηρεσιών, την τηλεοπτική παρουσία του Πανεπιστημίου Κύπρου, προκηρύξεις θέσεων σχολών/τμημάτων κ.ο.κ.
Έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής (Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων)

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πανεπιστημίου Κύπρου
Πληροφοριακό έντυπο για όλες τις εκδηλώσεις (ελεύθερο πανεπιστήμιο, συνέδρια, διαλέξεις, σεμινάρια, κινηματογραφικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, εορτασμούς) που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι σχολές, τα τμήματα, οι ερευνητικές μονάδες, οι όμιλοι κ.λπ.
Έκδοση του Τομέα Προώθησης και Προβολής (Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων).